VDL

Home

Wie zijn wij?

Autocars

Daguitstappen 2018 - jan 2019

Daguitstappen en meerdaagse 2019 - jan 2020

Gesloten aanhangwagen te huur

Contact

Links

Wie zijn wij?

Avanti-cars bvba, autocarbedrijf, opgericht in 2005 door zaakvoerder en eigenaar Erik Becuwe, zag zijn zakencijfer voortdurend stijgen tot midden 2013. M.a.w. het bedrijf was groeiend sedert zijn oprichting : het  begon aanvankelijk in 2003 toen Erik Becuwe zijn politiecarrière onderbrak om een eenmanszaak te starten in taxi- en luchthavenvervoer.   Hij geraakte daardoor geïntroduceerd in de wereld van het personenvervoer.

Door zakelijke contacten met autocarbedrijven en door zijn competentie als chauffeur werd hij ook meermaals gevraagd om losse opdrachten af te werken als autocarchauffeur.   Maar het ondernemerschap bleef hem aanspreken en hij besloot een cursus te gaan volgen om autocarexploitant te worden.  Met  succes  werd het getuigschrift ‘personenvervoerder over de weg’ behaald.  

Na veelvuldige contacten met een bestaand autocarbedrijf en na rijp beraad besloot Erik Becuwe dan om zelf een autocarfirma op te richten.  Zo gebeurde het dat  in 2005 de eerste autocar werd aangeschaft door de bvba Avanti-cars.   
Daarna werden er nog 2 autocars aangekocht. Maar door de crisis waren wij eind 2013 genoodzaakt om opnieuw verder te werken met 1 autocar.
Onze nieuwe autocar is milieuvriendelijk met Euro 5 motor en telt maar liefst 4 sterren. U geniet dus van extra veel beenruimte.

Na de geboorte van onze zoon Lars in december 2009, werd in 2010 beslist om ons volledig te concentreren op de autocars. Het taxi- en luchthavenvervoer laten wij over aan onze collega's uit de streek.
Ons gezin telt ondertussen 2 kindjes. In juni 2012 werd ons dochtertje Alexia geboren.

Vanaf 1 september 2016 breidden wij ons bedrijf uit met 5 autocars - schoolbussen.

Een eigen vestigingsplaats hebben wij ondertussen gevonden in Diksmuide. Altijd welkom in het industrieterrein te Kaaskerke.